Lanserer 100-lista 2021

100-lista 2021 er Leser søker bok sin gavepakke til alle som leser i motvind, til formidlere, bibliotekarer, lærere og foresatte som synes det er vanskelig å orientere seg i bokskattekista. Leser søker bok har alt gjort jobben for deg. Disse har lest og lett, og funnet fram til de 100 aller beste bøkene som er litt lettere å lese fra de tre siste årene.

Felles for alle er at de er leservennlige og har høy litterær kvalitet. De er rett og slett kvalitetsstemplet av Leser søker bok.

Gå ikke glipp av det digitale arrangementet torsdag 18. mars kl. 18.00 – 18.45, fra Litteraturhuset. Lenke til direktestrømming: https://youtu.be/GRhdhvBN7k0

Digital lansering
På lanseringen leser Brageprisvinner Jenny Jordahl fra tegneserieboka «Hva skjedde egentlig med deg?». Sarah Smith Ogunbona leser fra romanen «Globus», som hun er nominert til Tarjei Vesaas´ debutantpris for. Ida Frisch gir oss en smakebit fra langdiktet «Kjære Grønland». Mens forfatter og tidligere fotballspiller Michael Stilson leser fra«Elastico».

Kvelden avsluttes av musiker og komponist Morten Qvenild som har komponert musikk til den ordfrie bildeboken «Tidevann» av Tuva Synnevåg. Lanseringen blir åpnet av statssekretær Gunhild Berge Stang (V).

Skuespiller Nasrin Khusrawi og tidligere profesjonell motorcross-syklist Genette Våge anbefaler sine favoritter fra 100-lista.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..