Fotoutstilling og foredrag om psykisk helse

Hvite Ørn, bruker- og interesseorganisasjon for psykisk helse, arrangerer fotoutstilling og foredrag på biblioteket denne uken.

 Utstillingen «Konstellasjon 88» er laget av Hågen Haugrønningen og består av bilder han tok i perioden 2007-2008 når han var innlagt i psykiatrisk.

Foredrag » Fra larve til sommerfugl – psykose som utviklingsvei»
Jan- Magne Sørensen holder foredraget «Fra larve til sommerfugl – psykose som utviklingsvei» på biblioteket onsdag 6. juni kl. 19-21. Budskapet til Sørensen er at samfunnet må frigjøre seg fra hysteriet rundt, og misoppfatningen av mennesker som gjennomlever psykoser. Tilstanden psykose kan, når den får et medmenneskelig, trygt og fritt spillerom, utvikle seg til en positiv forvandlingsprosess

Foredrag » Fra traume til ressurs»
I foredraget » Fra traume til ressurs» på biblioteket torsdag 7. juni kl. 17-19, forteller Hågen Haugrønningen om sine erfaringer med tilfriskning fra ADHD og en rekke tyngre symptomer og diagnoser, med hjelp av konstellasjonsarbeide som terapiform. I dag er han fri fra medisiner og symptomer. Hågen har lagt inn undervisningsbolker for at publikum skal kunne få verktøy, og kanskje nye tankesett med seg hjem.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..